Superhelgen #5

Kategori: Hästfoto Kommentarer (1)

Nikon D300s & Nikkor 70-200 2.8 ED VR ll

Superhelgen #4

Kategori: Hästfoto Kommentarer (1)

Nikon D300s & Nikkor 70-200 2.8 ED VR ll

christmas dogs #4

Kategori: Hundfoto Kommentarer (8)

Nikon D700 & Nikkor 50mm f1.4G

Eftersom att det här var två underbara killar att fotografera så tog vi lite fler bilder än bara till julkortet. Jag kunde inte låta bli! Har nog aldrig fullt ut förstått charmen med mopsar men dessa två fick mig att förstå varför många blir glada av mopsar. Har börjat gilla mitt fasta 50mm mer och mer nu sedan jag skaffade min D700. Det är ett grymt objektiv.
 
Som ni även kan se så har jag designat om bloggen lite grann. Kände att det behövdes då jag inte alls gillade att ha en sidomeny, samt att jag ville ha möjlighet att visa lite större bilder. Jag hoppas givetvis att ni respekterar copyrighten lika mycket för det. De gamla bilderna kommer därför "vara för små" tills jag orkar fixa till det. Tar lite i taget :)
 
Förövrigt får ni hemskt gärna tipsa om lite fotobloggar, lämpligen de som riktar sig mot häst/hund.

christmas dogs #3

Kategori: Hundfoto Kommentarer (14)

Nikon D700 & Nikkor 50mm f1.4G
 
Ja.. de här två fina killarna lär ju lätt kvala in till årets charmigaste julkort. Ville ta med dem hem! De var så himla enkla att ta kort på. Visst, deras "mormor" hade fullt upp att få dem att sitta, stanna och så vidare, men när de väl satt var det bara att ta ett par foton. De gjorde bilderna bara av att posera lite ;) Så julkortet fick vi efter sådär 15 exponeringar. More to come.

christmas dogs #2

Kategori: Hundfoto Kommentarer (0)

 
Igår var det dessa två herrar som stod framför kameran då matte & husse ville ha julkort. Den här gången var det en större utmaning. Både för att de gärna inte villa sitta helt stilla bredvid varandra, men också för att vi var hemma i deras lite mindre trädgård. Det var en rolig fotografering med skratt & hundarna var så himla charmiga.

Hemmastudio

Kategori: Hundfoto Kommentarer (1)

Nikon D700 & Nikkor 50mm f1.4G / Naturligt ljus
 
Kan erkänna att jag aldrig varit mycket för studiobilder. Men ja, idag hade vi tråkigt och hundarna fick vara fotomodeller medans vi trängdes i vårat otroligt lilla gästrum. För att ens komma åt väggen var jag tvungen att flytta på en säng. Ljuset är från ett fönster bakom mig. Blev inspirerad till att köpa någon snygg bakgrund!

Superhelgen #3

Kategori: Hästfoto Kommentarer (1)

Nikon D300S & Nikkor 70-200 f2.8 ED VR ll

Christmas dogs

Kategori: Hundfoto Kommentarer (7)

Nikon D700 & Nikkor 50mm 1.4G * Naturligt ljus * bländare 1.8 *slutartid 1/1000 * iso 320
 
Idag har jag haft en ursöt julkortsfotografering med dessa två! Jag fullkomligt älskar den stora luvan på den lilla hunden!

Superhelgen #2

Kategori: Hästfoto Kommentarer (2)

Harness racing

Kategori: Hästfoto Kommentarer (1)

 
Bilder tagna i April i år på Vaggerydstravet. Det var ett tag sen & jag har rört dessa bilder alldeles för lite så därför kände jag för att ge er ett litet urplock. Dessa är tagna med min förra kamera, Nikon D300S. Perfekt vårdag!

Superhelgen

Kategori: Hästfoto Kommentarer (7)

 
Här får ni lite bilder från Superhelgen på Ridklubben Udden i Juli i år. Bara jag som saknar sommaren?
Tror utan tvekan svaret är nej på den frågan.

Thilo #2

Kategori: Övrigt foto Kommentarer (2)

Thilo

Kategori: Övrigt foto Kommentarer (1)

 
Idag har jag fotograferat den här fina familjen. Jag hoppas inte ni skräms iväg nu, det här är ju inte riktigt vad jag brukar göra ;) Men, dessa tre är en del av min familj och det var kul att få göra något nytt. Det gav faktist lite mersmak att fota en sån här liten plutt! Min inspiration och motivation har inte varit så närvarande på ett tag nu & en sån här kravfri fotografering med människor man tycker om gav verkligen mitt självförtroende en spark uppåt.
 
Åh, jag är nöjd och ni ska helt klart få se fler bilder.